Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-05-03@12:22:32 GMT

بشنوید | شب هامون؛ آهنگ جدید رضا یزدانی 

تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۷۹۸۱۹۷

بشنوید | شب هامون؛ آهنگ جدید رضا یزدانی 

به گزارش همشهری آنلاین ، «شب هامون» اثر جدید رضا یزدانی در دسترس مخاطبان قرار گرفت.

بشنوید | زمستانِ مهدی اخوان ثالث | اجرای مهرداد محمدپور و موسیقی آهنگساز برجسته لهستانی ببینید | بخشی جذاب از حضور رضا صادقی در سریال یاغی

ترانه این اثر مهدی ایوبی است و وحید پویان آهنگسازی آن را به عهده داشته و سعید زمانی تهیه‌کننده آن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی اوجی تهیه‌کنندگی این اثر است.

مرورگر شما از ویدئو پشتیبانی نمی‌کند.
فایل آن‌را از اینجا دانلود کنید: audio/mp3

متن ترانه؛

زندگی ما شبیه بازیه

کافیه قواعد و بلد بشی

خوب بودن تا همیشه کافی نیست

گاهی وقتا لازمه که بد بشی

اونی‌که به قله می‌رسه غمش

غم اونکه مونده توی دره نیست

وقتی که درخت کوتاه بیاد

سر بریدن که گناه اره نیست

اگه آدما به هم باختنت

تو ولی برنده می‌میری تهش

آسمون جون می‌کنه تو بغلت

مث یه پرنده می‌میری تهش

جای سالم نداریم رو تنمون

زندگی ما شبیه رنده بود

آدماش بدجوری تاریک بودن

همه‌ی خاطره‌هاش کشنده بود

روز روشن اگه وقتش برسه

می‌تونه شبیه شب سیاه شه

اگه پای زندگیت وسط باشه

هر درستی میشه اشتباه شه

اگه آدما به هم باختنت

تو ولی برنده می‌میری تهش

آسمون جون می‌کنه تو بغلت

مث یه پرنده می‌میری تهش

جای سالم نداریم رو تنمون

زندگی ما شبیه رنده بود

آدماش بدجوری تاریک بودن

همه‌ی خاطره هاش کشنده بود

«شب هامون» اثر جدید رضا یزدانی را بشنوید و دانلود کنید!

کد خبر 699162 منبع: ایلنا برچسب‌ها شعر و شاعر موسیقی ایرانی كنسرت موسيقى موسیقی - چهره - ساز - آلبوم - اجرا موسیقی-تک آهنگ

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: شعر و شاعر موسیقی ایرانی كنسرت موسيقى موسیقی تک آهنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۹۸۱۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مغز انسان شبیه‌سازی شد

ایتنا - ساخت چنین دستگاه‌هایی پله‌ای برای عصر بعدی هوش مصنوعی است.
دانشمندان هلند و کره جنوبی به تازگی دستگاهی به نام «ممریستور یونترونیک(مقاومت حافظه)» یا به عبارت دیگر سیناپس مصنوعی ساخته‌اند. این دستگاه که کمی قطورتر از موی انسان است، بخشی از مغز را شبیه‌سازی می‌کند که به ما در فکر کردن و یادگیری کمک می‌کند. این اولین باری نیست که دانشمندان تلاش می‌کنند دستگاهی ایجاد کنند که می‌تواند شبیه مغز انسان فکر کند، اما این دستگاه خاص است، زیرا مانند دیگر دستگاه‌ها ساخته نشده بلکه مانند مغز ما ساخته شده است.

به گزارش ایتنا از ایسنا، این دستگاه مغز مانند چیست و چرا تا این اندازه خاص است؟ ممریستور یونترونیک دارای یک کانال میکروسیال مخروطی است که داخل آن محلولی از نمک(کلرید پتاسیم) محلول در آب قرار دارد.

به نقل از دیجیتال‌ترندز، هنگامی که دستگاه سیگنال الکتریکی دریافت می‌کند، یون‌های موجود در محلول آب از کانال به سمت بالا حرکت می‌کنند و موقعیت خود را تغییر می‌دهند و این حرکت بر چگالی و هدایت یون تأثیر می‌گذارد. این اساسا میزانی که ممریستور می‌تواند الکتریسیته را هدایت کند، تغییر می‌دهد که به نوعی شبیه به نحوه اتصال سلول‌های مغزی قوی‌تر یا ضعیف‌تر بر اساس تجربیات ما است.

این ممکن است نزدیک‌ترین مدل به نحوه عملکرد مغز ما در یک محیط مصنوعی باشد و با تلاش‌های قبلی متفاوت است، زیرا کاملا از آب و نمک ساخته شده و برخلاف مدل‌های قبلی سیلیکون و فلزات ندارد.

اگرچه ممریستورها در پلتفرم‌های متداول مختلفی استفاده شده‌اند، اما با مغز انسان متفاوت هستند زیرا تنها به یک منبع اطلاعاتی مانند الکترون‌ها متکی هستند و فقط به ورودی‌های الکتریکی پاسخ می‌دهند. این با نحوه عملکرد سیناپس‌ها در مغز ما متفاوت است، زیرا سیناپس‌ها می‌توانند برای انجام کار به سیگنال‌های الکتریکی و شیمیایی تکیه کنند.

کاربردهای فعلی هوش مصنوعی، حتی پیشرفته‌ترین آنها، توانایی تفکر مستقل مانند مغز انسان را ندارند. در همین حال، مدل‌های زبانی بزرگ(LLM)، در حالی که ممکن است شبیه به مغز ما به نظر برسند، فقط مجموعه‌ای از کلماتی هستند که افراد دیگر و ماشین‌ها بیان کرده‌اند. توانایی آنها در خلقت ناشی از یادگیری از انسان است و نه از توانایی آنها در تفکر مستقل.

این تحقیق که توسط محقق دکتری تیم کامسما(Tim Kamsma) رهبری می‌شود، نتیجه مشترک کار انجام شده توسط دانشگاه اوترخت در هلند و دانشگاه سوگانگ در کره جنوبی است. این اولین بار در نوع خود است که از کانال‌های یونی سیال برای شبیه سازی مکانیسم‌های پیچیده مایع در مغز استفاده می‌شود. با این حال، به رغم این جهش، دستگاه‌های ممریستورهای یونترونیک هنوز در مراحل ابتدایی خود هستند و استفاده از آنها برای ساخت رایانه‌های نورومورفیک(neuromorphic) هنوز نیاز به پیشرفت دارد.

ساخت چنین دستگاه‌هایی پله‌ای برای عصر بعدی هوش مصنوعی است.

دیگر خبرها

  • این عکس‌های حسن یزدانی جهانی شد |‌ تصاویر
  • پنج هفته دوم اوسمار شبیه پنج هفته ابتدایی یحیی
  • (عکس) این تصاویر از حسن یزدانی جهانی شد
  • گام بلند پتروشیمی پردیس در تامین امنیت غذایی جهان و حفظ محیط زیست
  • مغز انسان شبیه‌سازی شد
  • قول بده ؛ ماکان باند
  • احیای بخشی از تالاب بین المللی هامون و شور وصف ناپذیر مردم سیستان
  • حدود ۶۰ میلیون متر مکعب از حقابه هیرمند رهاسازی شد
  • خواننده تیتراژ «رستگاری» کنسرت می‌دهد/ انتشار چند تک آهنگ عاشقانه
  • پشت‌پرده محبوبیت تیلور سوئیفت چیست؟